Huset i Kissimmee o Universal Studios

 
Vi hyrde samma hus förra året och är mycker nöjda med både huset och läget, ca 15-20 minuter till SeaWorld och Universal Studios. Denna gång användes poolen flitigt.
Utanför huset ser vi också flera olika fåglar bland annat dessa gråa Florida storkar.
 
Första dagen var vi runt på ett stort Outlet i Orlando innan vi åkte till Walmart och fyllde på kylen. Sedan tillbaka till huset för bad och slappning.
Andra dagen åkte vi till Universal Studios. vi hade våran bil eftersom familjen Åström skulle gå länge i parken och sedan sova på Hard Rock hotel. I hotellpriset ingick det snabbpass till attraktionerna i parkerna för två dagar och det visade sig vara billigare än att bara köpa snabbpass som bi fick betala ca 850 kr per person o dag. Inträdet tillkom men var förbetald i Sverige. Det var så varmt att redan vid 10 på fm var jag alldeles blöt på ryggen och mage, så det blev inhandlat en snygg Simson t-shirt.
Marianne o Mathilda vilar lite vid Simsons
 
 
Draken på taket i nya Harry Potter staden.
 

Nya Simson t-shirten var skön i värmen

Tredje dagen var vi också i Universal Studios fast i den andra parken, Äventyrsparken. Här mötte vi upp familjen Åström och även 
familjen Johansson med Vivvi, Robin, Alva och Viktor. De bor annars på Svampvägen i Märsta och Viktor är gotbollskompis med Melker.
Här åkte vi i Harry Potter äventyret i slottet, berg o dalbana Double Dragon. Sedan var vi i Jurassic Park där jag åkte med en båt som avslutar med en vådlig färd nedför ett vattenfall. Vattensköljd i ansiktet och tröjan som vart riktigt skönt. Efter mat så blev det ett äventyr med Spiderman som var riktigt häftigt. Efter det så åkte Micke och jag den stora värsting berg omdalbanan Hulken som är riktigt lång och tuff. Efter det frog dig Marianne och jag oss tillbaka till vårt hus i Kissemmee


Ingång till Adventure Park.


Micke och Stefan har åkt Hulken.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0