Resans höjdpunkter

Resans höjdpunkter

Vi har upplevt så mycket under dessa dagar men vi skall försöka ta med det bästa. Supercrossen i San Boyd stadion var ju planerat som ett mål på resan och givetvis en av höjdpunkterna. Fantastiskt att se de långa hoppen de gör utan att det ser farligt ut. Verkligen utveckligen på motocrossen!

Här intar vi vår plats vid insläppet 12.30

Nicklas favorit Ryan Dungey högt upp i luften.

Thor montern visade Totte Hallmans utrustning från 60-talet.

Ryan Dungey skriver autografer i depån.

Ryan i ledning i tävlingen som han vann.

och så tittade vi på en otrolig BMX uppvisning

Graderar vi sedan så är Grand Canyon det bästa på resan. En timma i helikopter och en halvtimma på marken var verkligen en upplevelse. Det var dyrt men jämför med 2 dagar i bil med övernattningar och bara se Canyonen från något ställe, då var detta värt varenda krona.

Limosinen som hämtade oss på Luxor hotell.

Vi har nyss lyft med helikoptern och ser pyramiden Luxor hotell, som vi har bott 3 nätter i.

Hoover dam som försörjer både Kalifornien och Arizona med elektricitet.

här ser man betongväggen.

På väg in över Grand Canyon

Colorada river som rinner igenom hela Grand Canyon.

Här står vi på fast mark inuti Grand Canyon.

Picnick med vår pilot Tim.

Alcatraz i San Francisco var ju verkligen sevärt och intressant. En så bra guidning genom inspelade band i hörlurar var mycket bra! Att få höra historier om rymningar och kidnappning av fångvaktare. En enda fånge har klarat att rymma, men de vet inte om han drunknat eller flytt till annat land, i Sydamerika påstås det att någon sett honom.

En bil som man använde på fängelset

Detta visar hur fången tillverkat en tving för att få isär gallret

Fängelsekorridoren

En toalett för fångarna

San Francisco som helhet var mycket bra. Våran busstur med en galen tjej, Kattie som pratade på och skrek och hejade till folk på uteserveringar och andra bussar. Kolleger sa att du är inte klok Kattie.

 

Sjölejonen som låg på stranden innan Santa Barbara var en upplevelse. Lägg till de fåglar och ekorrar som letade mat i gruset. En ekorre kom fram till Nicklas och ställde sig på bakbenen och sträckte sig.

 

Rundturen när vi var på Universial Studios var också mycket bra. Synd att showen med de tekniska effekterna inte kunde visas när vi var där.

Rundturen i Hollywood var också kul. Vår guide och chafför gjorde flera saker, bara speciellt för oss! Tror nog att han säger så till de flesta.

Bästa boendet

Det supertrevliga hotellet Normandy Inn i Carmel, som vi fann av en ren slump när vi åkte till beachen innan vi skulle leta efter ett  motell. Luxor i Las Vegas var också superfint men känslan av att allting var för stort. Motell Super8 i närheten av Venice Beach var också överraskande bra.

Bästa maten

Harley Davidsson Cafe i Las Vegas tät följd av pastan i närheten av Marina del Rey, ligger nära Venice Beach


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0