Key Largo 22-23 juni

Vi hann med lite morgonbad i poolen innan vi checkade ut från Hilton hotellet. Vi började med att äta upp våra Lime Key Pie som var goda. Dagens tur skulle ta ca 2 timmar tillbaka till Key Largo. Enda stopp vi gjorde var att tanka bilarna i Marathon. vi kom fram till hotellet Hampton Inn and Suites i Key Largo vid tvåtiden. det såg ut dom ett motell men det var fina rum. Vårt var färdigt så vi tog in allt bagage där direkt från parkeringen in i rummet. På gräsmattan såg vi snart några stora ödlor, leguaner. totalt var det mer än 10 st och dom var inte rädda av sig. 
Vårt rum med uteplatsen
Vi slappade och badade mest i poolen och vid stranden. Där kom det en stor sjöko glidandes. De kallas manati av amerikanarna.
Mat intog vi på rummet som Marianne, Sandra och jag hade handlat på ett Publix i närheten.
Dag två i Key Largo fortsatte vi och bada och ta det lugnt. Jag skulle också mata några leguaner med en bananbit. Hann inte ens dela den innan den största kom fram och bet av halva banan. Det slutade med att den stors åt upp även skalet. Vid poolen kröp en annan leguan fram runt vårt bord och bet mig lite lätt in en tå. På kvällen åkte vi iväg och åt gott på en fiskerestaurang. När vi kom tillbaka och parkerade bilen såg vi något vid skogskanten. Det var en tvättbjörn som kom fram. Avslutade kvällen med att njuta av solnedgång vid stranden

Sjökon glider fram i vattnet

Uppe vid ytan

Glupska leguanen som fick banan

De kröp runt bilarna. Ibland såg man bara svansen.
Såg då ut som en orm under bilen.

En tvättbjörn tittade fram, fortsatte sedan att
böka i jorden.


Sista vackra solnedgången


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0