Fort Lauderdale 24 juni och avslutning Orlando 25-26 juni

Efter en tidig frukost i Key Largo åkte vi tillbaka till Miami och planen var att göra ett stopp på Miami Beach, och köra längs med Ocean Drive. Sandra hade en arbetskompis som var där och badade. - Men vi hittade inga lediga parkeringsplatser så vi åkte igenom och vände om till Fort Lauderdale. Vi hade bokat rum på Hilton Fort Lauderdale Marina. Trots att vi kom strax efter klockan 12 så fick vi våra rum på fjärde våningen. Vi fick vårt rum med utsikt mot kanalerna och några lyxbåtar nedanför.

Snabbstopp i Miami Beach

Utsikten från vårt rum

och åt andra sidan

Familjen Åström hade bråttom till en jättestor outlet, Sawgrass Mills, för att gå där resten av dagen. Vi åkte i två bilar och det tog oss ca 25 minuter att åka. Började med lite mat innan vi delade på oss. Efter ca 2 timmar åkte vi tillbaka till hotellet. Marianne fick en svullnad på höger ben, så lite vila och bad vid poolen satt perfekt. Avslutade sedan kvällen med mat vid poolbaren i den sköna värmen.
Nästa dag checkade vi ut tidigt och åkte in i Fort Lauderdale och åt frukost på Ihop. Efter det åkte vi till West Palm Beach. Sandra och Marianne har kontakt medven svenska, Victoria som de bloggar med. Hon arbetar på ett bageri dom heter Polar Bakery, som är specialiserat med Skandinaviskt bröd med mera. Vi pratade och fikade där.

Sandra utanför Polar Bakery

Marianne och jag utanför bageriet

Efter det åkte vi via Jupiter och åkte i närheten av Parneviks hus. Området är bara privat så vi åkte vidare mot Orlando. Sista timmen åkte vi på ett kraftigt åskväder med störtregn. Lite obehagligt då sikten vart otroligt dålig. Vi checkade på vårt sista hotellet, Country Inn o Suites by Carlson. I receptionen läste vi något trevligt.- Sandra Åström vart utsedd till dagens gäst. Kul. Hon fick lite godis och lite annat småplock. 

Our guest of the day - Sandra Åström

Det regnade och åskade ordentligt. Sandra och Micke ville överaska barnen med ett avslut på Down Town Disney och äta och gå runt lite. Vi väntade en halvtimma och tog sedan med oss regnjackor och åkte iväg. Mycket bilköer omkring Disney området så det tog någon timma. Vi gick direkt till Planet Hollywood och fick ett bra bord och en intressant film miljö. Efter det gick vi omkring och Melker var med och byggde en legobil i Lego montern. Där fick de tävla mot andra byggen, vilken som rullade snabbast ned för en backe. efter någon timma åkte vi tillbaka till hotellet för att avsluta resan.

Down Town Disney, mat på Planet Hollywood


I taket på Planet Hollywood


Provar en HD i Harley butiken. Från Easy rider?


Biltestning i Lego butiken


Promenad i Down Town Disney

Sista dagen var det frukost innan vi checkade ut. Tankning av bilarna och retur av dem till Alamo. Gick smidigt och sedan incheckning för United till Chicago. Planet vart någon timma försenat så väntetiden till SAS planet minskade, vart ca 1 timma efter att ha passerat säkerhetskontrollen och åkt tåg till terminal 5.
Vi vart även uppklassade på hemresan tack vare mina gamla flygningar i jobbet. Hemresan lång men gick bra. Resan avslutades med att Mariannes bagage inte kom med till Arlanda.  Kom hem till oss vid 23 tiden och få stupade vi i säng.
Totalt en mycket bra och intressant resa. Inte lika billigt som förra året, men värt varenda krona. 

WiFi på planet så det kändes att tiden gick fortare.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0